Groepen

Vanwege de veiligheid zijn wij genoodzaakt de grootte van de groepen te maximaliseren en dient een groep van maximaal 10 kinderen 1 begeleid(st)er te hebben. Een groep van maximaal 23 kinderen dient 2 begeleid(st)ers te hebben. Deze begeleid(st)ers moeten ook op het inschrijfformulier vermeld worden, respectievelijk bij de nummers 1 en/of 2, dus bovenaan de lijst.

De begeleid(st)ers / ouders / grootouders die willen meelopen kunnen zonder kosten deelnemen, echter zij ontvangen dan geen medaille. Willen zij echter wel een medaille ontvangen dienen zij inschrijfgeld te voldoen.

Inschrijven:

Is mogelijk via het hieronder vermelde digitale inschrijfformulier voor groepen tot de datum 31 mei 2019, vul deze volledig in en verstuur hem naar groep@avondvierdaagse-amstelveen.nl. Verzorg dan ook direct u betaling. Het tarief van digitaal inschrijven is € 4.00 per persoon. Na ontvangst van uw e-mail inschrijving ontvangt u een definitieve bevestiging per e-mail.

Alle deelnemers kunnen slechts in groepjes van maximaal 23 kinderen met 2 volwassenen op 1 inschrijfformulier opgegeven worden.

Als u binnen 14 dagen na aanmelding per e-mail geen bevestiging heeft ontvangen, dan is uw aanmelding mogelijk niet goed binnengekomen. Stuur hem dan nogmaals op.

Let op!

1. Vul de juiste geboortedatum in;
2. Vul het juiste nummer voor herinnering in.

Voor de kinderen die van de 5 km overgaan naar de 10 km gaat de telling voor de medailles gewoon door.

Dit geldt ook als zij van een andere school komen.

Na inlevering van de groepsformulieren kunnen er geen bijschrijvingen meer worden gedaan, het is helaas niet mogelijk dit nadien nog te verwerken. Kijk vooraf op school dus goed of er ergens nog briefjes liggen, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Voor de groepen met deelnemers is de inschrijving voor de Avond4daagse 2019 in Amstelveen digitaal en op de eerste loopavond.

Op de eerste loopavond van de Avond4daagse 2019 is het nog mogelijk op maandag 3 juni 2019 nog in te schrijven tussen 17:30 en 18:30 uur. Voor deze inschrijving geldt een tarief van € 7,- per persoon. Om deze inschrijving gemakkelijk te laten verlopen graag het digitale inschrijvingsformulier voor groepen van tevoren al invullen. Neem het ingevulde formulier en het benodigde gepaste geld mee naar de inschrijfavond.

Let wel op: na vrijdag 31 mei 2019 is het alleen nog mogelijk om als individueel in te schrijven. Mocht iemand aan de groep nog een deelnemer willen toevoegen, dan is dat niet mogelijk op het groepskaartje, maar dan krijgt deze persoon een individueel kaartje waarmee de medaille op de laatste wandeldag bij de kraam moet worden opgehaald. Deze persoon moet zich dan inschrijven op de eerste loopavond, voorafgaand aan de start op de inschrijflocatie.

Inschrijfformulier groepen online-schriftelijk-inschrijfavond 2019

Contactgegevens

Stichting Avond4daagse Amstelveen
Wil Koot
Prinses Christinalaan 21c
1421 BD Uithoorn
Mobiel: 0627-892541
info@avondvierdaagse-amstelveen.nl

Stichting Avond4daagse Amstelveen

Voorzitter: vacature
Secretaris: Wil Koot
Penningmeester: vacature
Teamleider Parcours: Ivo Schipper
Teamleider Marketing en Communicatie: vacature
Teamleider Inschrijvingen: vacature
Teamleider Veiligheid: vacature